Butiksinredning

INRED OCH UTRUSTA DIN BUTIK FÖR ÖKAD FÖRSÄLJNING

Ett sortiment som skapar en fräsch, rationell och säljande butiksmiljö. Basen är ett komplett inredningssortiment till den unika konceptlösningen. Vårt system är baserat på svensk standard med enkelhål i 32 mm delning. Våra tillbehör passar i de flesta andra inredningar.

Vi lagerhåller vårt standardsortiment i vit NCS S0502B 07G (leveranstid ca 10 dagar). Eftersom vi även lagerhåller olackad inredning kan du som kund välja din egen färg mot ett färgtillägg och ett par veckor längre leveranstid. Kontakta oss för offert.

Du sätter ihop inredningen enkelt utan skruvar! Haka i mellanstagen och tryck till så att det låser sig. Justera ställfötterna och haka på plåtpaneler och hyllor. Vi rekommenderar att använda väggfästen där det är möjligt.

**Vid eventuella returer ber vi dig att kontakta oss först. Vi krediterar felfria produkter till varuvärdet -15%. Inredning i specialfärg eller kundunika produkter tas ej i retur. Returfrakter betalas av beställaren. Returer ska vara oss tillhanda inom 30 dagar från leverans.**

1. Artiklar för att bygga grundstommen 2. Påbyggnad 3. Övriga tillbehörskategorier finner du under varugrupp Butikutrustning och sedan Butiksinredning.

Skisser på skräddarsydda inredningslösningar från kunder som valt oss

 

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan